Persoonlijke begeleiding

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PS. food & lifestyle afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met de PS. food & lifestyle voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geeft de PS. food & lifestyle voedingscoach je een advies.

Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je PS. food & lifestyle voedingscoach voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je bij het afvallen, adviseert je over product keuzes en is je stok achter de deur!

PS. food & lifestyle voedingscoaches hebben altijd de basisopleiding tot PS. food & lifestyle voedingscoach gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de PS. food & lifestyle coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.